TEKSTESHQIP

Bajramali Idrizi
Perse Te Dua
Lyrics

Se te desha vet dhe t'u qasa vete dhe te putha vet
Se te desha vashe dhe t'u qasa vashe
uhuhuu
dhe te putha vashe
O prandaj te dua, prandaj vashe e grua, fshehtesi per mua, as me flete perhere a dhe dhe m'u qas perhere a dhe me plas perhera

Se te humba vashe, veten dogja vashe (dhe ste gjeta vashe (2x) )

Se te humba vashe, veten dogja vashe (dhe ste gjeta vashe (2x) )

Se te desha vet dhe t'u qasa vete dhe te putha vet
Se te desha grua dhe t'u qasa grua
uhuhuu
dhe te putha grua
O prandaj te dua, prandaj vashe e grua, fshehtesi per mua, as me flete perhere a dhe dhe m'u qas perhere a dhe me plas perhera

Se te humba vashe, veten dogja vashe (dhe ste gjeta vashe (2x) )

Se te humba vashe, veten dogja vashe (dhe ste gjeta vashe (2x) ).
Se te humba vashe, veten dogja vashe (dhe ste gjeta vashe (2x) )

Se te humba vashe, veten dogja vashe (dhe ste gjeta vashe (2x) ).

DËRGOI: