TEKSTESHQIP

Bardhe Gega
Vendim I Gabuar
Lyrics

Na vjen keq por nuk disponojmë akoma tekstin e këngës "Vendim I Gabuar" kënduar nga Bardhe Gega.
Ndihma juaj do ishte shumë e çmuar në rast se mundeni të shkruani tekstin e "Vendim I Gabuar".
INFO
Formula "hit + klip = sukses" u zbatua dhe ky krijim muzikor vjen i finalizuar tek audienca i plotësuar nga ana vizuale me anë të një klipi muzikor, video produksionin e të cilit e përgatiti DArt Channel. Videoklipi u publikua me datë 25 Prill 2024. Për muzikën e këngës ka punuar kompozitori vetë artistja, teksti është përshtatur nga Milaim Islami, ndërsa okestracionin e mori përsipër Xhejms Prenga.