TEKSTESHQIP

Bashkim Alibali & Eduart Jubani
Motres Sime
Lyrics

Dallndyshet pregatiteshin t'shtegtonin tjera vende
Dhe ti o moter per te vajtur ne folezen tende.
Do kthehen dallndyshet bashk me pranveren.
Ashtu siç vjen ti moter ne folezen tende,

Refreni

Folez'n e vjeter ,te re e ben cicerimi
Cicerojne zogjt e tu,lule gezimi
Megjithse motra u be nene me fmi
Zemra per vllezrit gjithnje hapur rri.

DËRGOI: