TEKSTESHQIP

Bashkim Pacuku & Nexhmije Pagarusha
Një Lule Në Gostivar
Lyrics

Bashkimi...
Po bjen fyelli dhe çiftelia
Seç pret besa na vjen liria
Del rinia ne keng e valle
Dridhen t'rejat o si sorkadhe

Del rinia ne keng e valle
Dridhen t'rejat o si sorkadhe

Bashkimi & Nexhmija...
Kerset lodra ushton ndaj Sharrit?
Po kendohet sot Gostivari hej
Nje lule qe na ka lulzuar
Emrin bese ia kan dhuruar

Nje lule qe na ka lulzuar
Emrin bese ia kan dhuruar

Bashkimi...
Hidhen vallet per te vallzuar
Vendin cuces per t'ja uruar
Bese e jon o e fjal e madhe
Rrofsh e qofsh o sa keto male

Bese e jon o e fjal e madhe
Rrofsh e qofsh o sa keto male

Bashkimi & Nexhmija...
Kerset lodra ushton ndaj Sharrit?
Po kendohet sot Gostivari hej
Nje lule qe na ka lulzuar
Emrin bese ia kan dhuruar

Nje lule qe na ka lulzuar
Emrin bese ia kan dhuruar

Bashkimi...
Pun e mbare gjithmon te shkofte
Brezi i ri ty te trashegofte
Rrofsh sa malet o me jehona
Je kalitur ne zemrat tona

Rrofsh sa malet o me jehona
Je kalitur ne zemrat tona

Bashkimi & Nexhmija...
Kerset lodra ushton ndaj Sharrit?
Po kendohet sot Gostivari hej
Nje lule qe na ka lulzuar
Emrin bese ia kan dhuruar

Nje lule qe na ka lulzuar
Emrin bese ia kan dhuruar

DËRGOI: