TEKSTESHQIP

Bashkim Spahiu
Shum Her Te Luta
Lyrics

dashnin ty ta pata fal ta dhashe veten pa e pyt nanen . ty ti fala te gjitha te mirat po ti prap ma ktheve shpinen ty ti fala te gjitha te mirat po ti prap ma ktheve shpinen

ref :
shum her te luta mos me tradhto shum her mthe se nuk gaboj ma . prap ti shkove dhe u largove mos me thuj se u pendove shum her te luta mos me tradhato shum her mthe se nuk gaboj ma prap ti shklove dhe u largove mos me thuj se nuk u pendove

me sy te rrejshem um ke mashtrue e aq shum te pata besue .sa e gjyhnae bane asniher nuk u pendove ..sa e sa gjynahe bane asniuher nuk u pendove

shum her te luta mos me tradhto shum her mthe se nuk gaboj ma .prap ti shkove dhe u largove mos me thuj se u pendove x4 ref