TEKSTESHQIP

Bashkim Spahiu
Dukat
Lyrics

Ti e emebel je si mjalte
Sa shume t'i dua fjalet
O syni i keq mos te pafte

Xhan lumi une qe t'kam
Se koha eshte haram
O nese me ty s'jam

Ref...x2
O dukat o dukat
Jam me fat qe t'kam ngat
Ma ke t'ambel muhabetin
Une ta di kimetin

Ti me fol keq nuk din
Çdo fjale e ke sherim
Jetes sime i dhe kuptim

Xhan lumi une qe t'kam
Se koha eshte haram
O nese me ty s'jam

Ref...x2
O dukat o dukat
Jam me fat qe t'kam ngat
Ma ke t'ambel muhabetin
Une ta di kimetin

...