TEKSTESHQIP

Bebe Rexha
I'm The Drama
Lyrics

Ky videoklip nuk është publikuar akoma dhe siç është njoftuar, parashikohet të publikohet pas:
There's a whisper
In the night
Oh and it calls my name
Oh and it calls my name

There's a silence
Only I
I was born to break
I was born to break

I'm the drama
I'm the face
I make heads turn in this place
And they lining up
And they lining up
And they lining up for a taste

I'm the drums and
I'm the bass
A goddamn filthy disgrace
And they lining up
And they lining up
And they lining up for a taste

I'm the drama (6x)
They lining up for a taste
I'm the drama (6x)
They lining up for a taste

When I walk in
Feel your eyes
Oh and they call my name
Oh and they call my name

There's a silence
Only I
I was born to break
I was born to break

I'm the drama
I'm the face
I make heads turn in this place
And they lining up
And they lining up
And they lining up for a taste

I'm the drums and
I'm the bass
A goddamn filthy disgrace
And they lining up
And they lining up
And they lining up for a taste

I'm the drama (6x)
They lining up for a taste
I'm the drama (6x)
They lining up for a taste
INFO
 Videoteka e hiteve zgjerohet, sepse projekti muzikor erdhi tek audienca e gjerë tejet mirë me një videoklip, i cili u publikua me datë 29 Qershor 2024.