TEKSTESHQIP

Behxhet Korpuzi
I Shtrenjte Dhe I Dashur
Lyrics

I shtrenjte dhe i dashur
Atdhe je per mua
Vendi e toka ime
Zoti te ka bekuar

Vendi e toka ime
Zoti te ka bekuar

Me ty e kam jeten
Me ty e kam gjuhen
Me ty e kam besen
Per ty e rrok pushken

Per ty une jetoj e
Per ty une kendoj e
Per ty s'me lane andrrat
Ndonjihere kur largoj e

Tek ty e kam votren
Tek ty kam konakun
Heret edhe vone
Per ty e rruj gjakun

Heret edhe vone
Per ty e rruj gjakun

E provova jeten
Do dite dhe larg teje
Thelle ne zemren time
Ti ishe prane meje

I shtrenjte dhe i dashur
Atdhe je per mua
Vendi e toka ime
Zoti te ka bekuar

E provova jeten
Do dite dhe larg teje
Thelle ne zemren time
Ti ishe prane meje

I shtrenjte dhe i dashur
Atdhe je per mua
Vendi e toka ime
Zoti te ka bekuar