TEKSTESHQIP

Bekim Kastrati
Zoti Shpis Tu Rrit Nera
Lyrics

O zoti i shpise o mor t'u rrit o ndera
O gjithe me gezime o t'u çel dera
O na ke thirr e na ke nderu e
Jena ardhe hiç pa pritu e

O me u tubu na e kem adet e
O se ne dasma ka ma shyhret e
O se keto burra o ne kete ode
Muhabet edhe qef e bojne

O zoti i shpise o zbrit o me thane
A ke pre naj dash me ngran e
O se keta shoke e keta miqasi e
Lypin meze edhe raki e

O çile zemren o mor zotni e
Sot kem dasem e jo merzi e
O sepse Zoti o e ka lane
Me marr nuse dhe çike me dhane

O çifti i ri o u trashegofshin
Jete me gezime o gjithmone çofshin
O njoni o tjetri t'keni dhane besen
Zoti ua bekofte martesen

O ju urojna o t'ri e t'rese
Zoti u rujte prej synit te keq
O ju dhashte Zoti o gjithe kete jete
Kofshi te hajrit e te shendoshe ne t'jene

O me nji za o na krejt po u therrasna
O zoti i shpise hajde more per hajr dasma o hej