TEKSTESHQIP

Beqir Gashi
N'festival M'thirri Drenica
Lyrics

Qesh i vogel dhe u rrita jam tu ju tregu
N'festival mthirri drenica mu per te kendu 2

1
Un po vi nga dugagjini dhe i lumtur jam
Te kendoj per njat far trimi per heroin ton 2

2
Ishte trim luftoj pa ndal qe t'fitojm lirin
Fitimtar gjdo her ka dal bashk me shokt e tij 2

3
E nderoj atdheun e tij qe per liri u vra
Se harroj edhe kjo shoqni hero emrin ja dha 2

4
Ishte ky pra Xhevdet Doda sot jeton me ne
Dhe perher e kujton Kosova sa t'ket njerz n'ket dhe2

DËRGOI: