TEKSTESHQIP

Beqir Telaku
Keng Gurbeti
Lyrics

O gurbet, gurbet o i shkret
larg na humbe prej atdhe
kur mendoj vendlindjen time
ku jam rrit kosoven trime
kur mendoj vendlindjen time
ku jam rrit kosoven trime

Kur mendoj per nanen time
esht larg meje ne vajtime
kur mendoj per djalin time
esht i vogel dhe jetime
kur mendoj per djalin time
esht i vogel dhe jetime

kur mendoj per motren shkret
ah kjo zemer seq me djeg
tkisha krah me fluturue
me te gjith me u perqafue
tkisha krah me fluturue
me te gjith me u perqafue

kur mendoj per nusen time
esht e plakur me lot time
kur mendoj per timen bijen
thot bab ktheu ne shpije
kur mendoj per timen bijen
thot bab ktheu ne shpije

o gurbet, gurbet o i zi
m'kaloj jeta ne vetmi
sot po gjindem ne gurbete
ne kosov dot kthehem shpejte
sot po gjindem ne gurbete
ne kosov dot kthehem shpejte
ne kosov dot kthehem shpejte
ne kosov dot kthehem shpejte

DËRGOI: