TEKSTESHQIP

Besiana Mehmedi & Shkodran Tolaj
Flakëro Flamuri Im
Lyrics

Sa shume Vargje thura
Sa shume tinguj shkrova
Ne cdo varg e ne cdo tingull
Me je ti
Je mbi sy te shqiponjes
Je ne dejt e Mia
O Flamuri Kuq e zi

Je tek shpirti I kombit
Je re historia
Dhe ne gjoks te heronjeve me je ti
Je tek vale e Drinit
Te vale e Shkumbinit
O Flamuri Kuq e zi
Flamuri Im

Valezo ne qiell I lire
Valezo me krenare
I simbol I vendit Tim,I vendit Tim
Ne Kosove e Cameri
Ne te shtrejten Shqiperi
Flakero,ti Flakero
Flamuri I'm

Marigone e bukur me ato fije te arts
Te qendisi dhe te mbajti ty ne gji
Plaku I urte I Vlores erdhi tej nga detet
Dhe te ngriti mbi Shqipni

Je tek shpirti I kombit
Je te historia
Dhe mbi gjoks te heronjeve me je ti
Viset arberore po frymon Liria
O Flamuri Kuq e zi

DËRGOI: