TEKSTESHQIP

Blerina Balili
Siç E Do Tradita
Lyrics

"Siç E Do Tradita" është një këngë e re nga Blerina Balili.
Dërgo i pari tekstin e këngës.
INFO
Kënga vjen e kompozuar nga vetë artistja, teksti u mor përsipër nga Ergest Lima, ndërsa autor i orkestrimit rezulton të jetë Rino Boci. Publiku çmon shumë edhe aspektin viziv, ndaj produkti i ri për të cilin po flasim, u finalizua dhe erdhi para një audience më të gjerë i punuar këndshëm me një klip muzikor, video produksionin e të cilit e krijoi Elite Production. Ky spot muzikor është transmetuar më 9 Korrik 2024 dhe që nga dita e parë impakti ishte tepër pozitiv.