TEKSTESHQIP

Blerina Braka
Nak Nak
Lyrics
(Feat. Big Basta)

Heeej . Now my Lady's
Come On my Lady's hey hey hey
Check this ..

Kujdes , ti nuk je Okey
e kupton që nuk je më si më par
nuk e ke atë që dikur e kthe
potenciali që nga un të veçon O ou .
Fashion , me shpenzime minimum
ty dhe zoti ka harruar të të shikon

Nak nak
sot jam un në fakt
dua të degjoj të thoni Hou Oou ej

Reff:(2x)
Cdo dit më tepër ti më dëgjon
nuk du të jesh më si më par
e di më njeh vetëm një person (një person)
një fitoj , dhe vazhdon më gjat.
çdo dit më tepër ti më dëgjon
nuk du të jesh më si më par
e di më njeh vetëm një person (një person)
një fitoj , dhe vazhdon më gjat.

Big Basta:
Don't stop
shake it shake it
move left right
bring it don't stop
get it get it
move left right get it
Don't stop
shake it shake it
move left right
bring it don't stop
get it get it
move left right get it .

Blerina:
Jam un sot
vetëm vajin e kom
ndoshta nuk e ke menduar
se dhe un do të vazhdoj
e kerkon një motiv ne keng
të rikthehesh sepse skena të haron
të them , mos foL siç ke fol gjithmon
të paktën kësaj radhe ti më dëgjo oo
mendo teë ndërrosh profesion
sepse ktu në kët zon jam vetëm hëëëë

Reff:(2x)
Cdo dit më tepër ti më dëgjon
nuk du të jesh më si më par
e di më njeh vetëm një person (një person)
një fitoj , dhe vazhdon më gjat.
çdo dit më tepër ti më dëgjon
nuk du të jesh më si më par
e di më njeh vetëm një person (një person)
një fitoj , dhe vazhdon më gjat.

Haa haiijejeje ' haaa hajaija

Reff:(2x)
Cdo dit më tepër ti më dëgjon
nuk du të jesh më si më par
e di më njeh vetëm një person (një person)
një fitoj , dhe vazhdon më gjat.
çdo dit më tepër ti më dëgjon
nuk du të jesh më si më par
e di më njeh vetëm një person (një person)
një fitoj , dhe vazhdon më gjat

DËRGOI: