TEKSTESHQIP

Blerina Osaj
Te lutem Shko (Ishe Dikur)
Lyrics

hauuu hejhej huuu hh mm hej hej
huaj huaj
Ne gjdo vend ti pas me vjen
asnje moment vet nuk m`len
i till je gjithmon
ne ket menyr me kerkon
nuk mundesh te me mashtrosh
ket gje duhet ta kuptooosh
mos mundo me mua t'luash
jam ajo qe nuk do te vuaj

Asgje me ty sme bje ne sy
me mir e lir se te jem me ty
nuk mendove vet deshtove tani
ik te lutem se mjaft me lendove

{Reff:}
Tani te lutem shko
ti mos me kerko
sdua me te te shoh
dhe pastaj te vuaj
dua qe te harroj
per ty t'mos mendoj
se ishe dikur vetem si nje i huaj
huaj huaj

Ne gjdo vend ti pas me vjen
asnje moment vet nuk m`len
i till je gjithmon
ne ket menyr me kerkon
nuk mundesh te me mashtrosh
ket gje duhet ta kuptooosh
mos mendo me mua t`luash
jam ajo qe nuk do te vuaj

Asgje me ty sme bje ne sy
me mir e lir se te jem me ty
nuk mendove vet deshtove tani
ik te lutem se mjaft me lendove

{Reff:}
Tani te lutem shko
ti mos me kerko
sdua me te te shoh
dhe pastaj te vuaj
dua qe te harroj per
ty tmos mendoj
se ishe dikur vetem si nje i huaj
hooooo eeejjiiiiii hooooo eeejj iiiii

Tani te lutem shkooo ahaaaaaa
bejbeeeee tani te lutem shko
ti mos me kerko
sdua me te te shoh
dhe pastaj te vuaj
dua qe te harroj
per ty t'mos mendoj
se ishe dikur vetem si nje i huaj
te lutem shko
ti mos me kerko
s'dua me te te shooh e pastaj te vuaj
per gj huaje te haroj per ty mos t'mendoj
ishe dikur vetem si nje i huaj
huaj huaj

DËRGOI: