TEKSTESHQIP

Boemet
Blues Dhe Rock N’roll
Lyrics

Në këto kushte të vështira
bëhen punë shumë të ndyra
nëntoka është ngritur
tërë njerëzit janë molisur

Ecin rrugës të hutuar
si me qenë të dopinguar
pyesin vehten mos janë
në vend të huaj

Ndëgjojmë blues dhe rock'n'roll,
dhe rrijmë pa gjumë natën deri vonë
sepse muzikën e adhurojmë
e asgjë tjetër s'dëshirojmë

Në çdo anë është tollovi
nuk mund të rrish as në shtëpi
jeta të kalon gjithë në mërzi
eh, kjo është monotoni

Kjo është gjithë nga e kaluara
në të ardhmen presim ditë të lumtura
edhe gjithëve ju preferojmë
rock dhe blues të të dëgjojmë

Ndëgjojmë blues dhe rock'n'roll
dhe rrijmë pa gjumë natën deri vonë
sepse muzikën e adhurojmë
e asgjë tjetër s'dëshirojmë

Në këto kushte të vështira
bëhen punë shumë të ndyra
nëntoka është ngritur
tërë njerëzit janë molisur

Ecin rrugës të hutuar
si me qenë të dopinguar
pyesin vehten mos janë
në vend të huaj

Ndëgjojmë blues dhe rock'n'roll,
dhe rrijmë pa gjumë natën deri vonë
sepse muzikën e adhurojmë
e asgjë tjetër s'dëshirojmë

DËRGOI: