TEKSTESHQIP
Britney Spears
Till The World Ends
Flag AnglishtAnglisht
This kicked in got your tongue tied in knots, I see
Spit it out ‘cause I'm dying for company
I notice that you got it
You notice that I want it
You know that I can take it to the next level baby
If you want this good s–t
Sicker than the remix
Baby let me blow your mind tonight

I can't take it take it take no more
Never felt like felt like felt like this before
Come on get me get me on the floor
DJ what you what you waiting for?

Chours:
Oh . Oh . Oh . Oh . Oh . Oh ..
Oh . Oh . Oh . Oh . Oh . Oh ..

Watch me move when I lose, when I lose it hard
Get you off with a touch, dancing in the dark
You know notice what I'm wearing
I'm noticing you staring
You know that I can take it to the next level baby
Hotter than the A-list
Next one on my hit list
Baby let me blow your mind tonight

I can't take it take it take no more
Never felt like felt like felt like this before
Come on get me get me on the floor
DJ what you what you waiting for?

Chours:
Oh . Oh . Oh . Oh . Oh . Oh ..
Oh . Oh . Oh . Oh . Oh . Oh ..

See the sunlight, we ain't stopping
Keep on dancing til the world ends
If you feel it, let it happen
Keep on dancing till the world ends. (X2)

Chours:
Oh . Oh . Oh . Oh . Oh . Oh ..
Oh . Oh . Oh . Oh . Oh . Oh ..!!

See the sunlight, we ain't stopping
Keep on dancing til the world ends
If you feel it, let it happen
Keep on dancing till the world ends.
Derisa Te Mbaroj Bota
Flag ShqipShqip
Kjo ta ka shkaterruar gjuhen dhe ta ka ber nyje
Peshty, pasi jam duke vdekur per shoqeri
e di cfar ke
e din cka dua
Ti e di se unë mund të marrë në nivelin e ardhshëm zemer
nese e do kete m** te mir
me e neveritshme se remiksi
zemer, me ler te bej qe te fluturosh me mendjen sonte

Nuk mund ta duroj , ta duroj më
nuk jam ndjer kurr , keshtu me perpara
eja dhe me merr, me co ne tok (terren)
Dj cfar po pret?

Reff:
Oh . Oh . Oh . Oh . Oh . Oh ..
Oh . Oh . Oh . Oh . Oh . Oh .

Me shiko kur leviz dhe humbi, kur ebej brutalisht
Bej qe te humbesh me nje prekje, duke luajtur ne eresirre
din me e njoft se cka perdori
dhe e vura re se po me respekton
Ti e di se unë mund të marrë në nivelin e ardhshëm zemer
me te nxeht se lista A
i ardheshmi ne listen time
zemer, me ler te bej qe te fluturosh me mendjen sonte

Nuk mund ta duroj , ta duroj më
nuk jam ndjer kurr , keshtu me perpara
eja dhe me merr, me co ne tok (terren)
Dj cfar po pret?

Chours:
Oh . Oh . Oh . Oh . Oh . Oh ..
Oh . Oh . Oh . Oh . Oh . Oh ..

Shiko rrezet e diellit, nuk do ndalemi
vazhdo te luash derisa te mbaroj bota
nese e ndjen, lere te kaloj
vazhdo te luash derisa te mbaroj bota (2x)

Chours:
Oh . Oh . Oh . Oh . Oh . Oh ..
Oh . Oh . Oh . Oh . Oh . Oh ..

Shiko rrezet e diellit, nuk do ndalemi
vazhdo te luash derisa te mbaroj bota
nese e ndjen, lere te kaloj
vazhdo te luash derisa te mbaroj bota.