TEKSTESHQIP
Britney Spears
Criminal
Flag AnglishtAnglisht
He is a hustler, he’s no good at all
He is a loser, he’s a bum-bum-bum-bum
He lies, he bluffs, he’s unreliable
He’s is a sucker with a gun-gun-gun-gun
I know you told me I should stay away
I know you said he’s just a dog astray-ay
He is a rebel with a tainted heart
And even I know this ain’t smart
But, mama, I’m in love with a criminal
And this type of love isn’t rational, it’s physical
Mamma, please don’t cry, I will be all right
All reason aside, I just can’t deny, I love that guy
He is a villain by the devil’s law
He is a killer just for fun-fun-fun-fun
That man’s a snitch, he’s unpredictable
He’s got no conscious, he got none-none-none-none
Oh-oh… I kno-ow…
Should’ve let go, but no
‘Cause he’s a rebel with a tained heart
And even I know this ain’t smart
But, mama, I’m in love with a criminal
And this type of love isn’t rational, it’s physical
Mama, please don’t cry, I will be all right
All reason aside, I just can’t deny, I love that guy
And he’s got my name
Tattooed on his arm, his lucky charm
So I guess it’s okay
He’s with me
And we hear people talk (people talk)
Trying to make remarks, keep us apart
But I don’t even hear
I don’t care
‘Cause, mama, I’m in love with a criminal
And this type of love isn’t rational, it’s physical
Mama, please don’t cry, I will be all right
All reason aside, I just can’t deny, I love that guy
Mama, I’m in love with a criminal
And this type of love isn’t rational, it’s physical
Mama, please don’t cry, I will be all right
All reason aside, I just can’t deny, I love that guy
Kriminel
Flag ShqipShqip
Ai është një mashtrues, ai Nuk është i mirë në të gjitha
Ai është një humbës, ai është një bum-bum-bum-bum
Ai genjen, ai luan bllofin, ai është i pabesueshëm
Ai është një pinjoll me një armë-armë-armë-armë

Unë e di që ti më the se unë duhet të qëndroja larg
Unë e di që ti the se ai është vetëm një qen rrugësh -ay
Ai është një rebel pa zemër
Dhe madje unë e di se kjo nuk është e zgjuar

Por, mama, unë jam në dashuri me një kriminel
Dhe kjo lloj dashurie nuk është e arsyeshme, është fizike
Mamma, te lutem mos qaj, unë do të jem në rregull
Lëri arsyet mënjanë, unë thjesht nuk mund ta mohoj, Unë e dua atë djalë

Ai është një shejtan i ligjit të djallit
Ai është një vrasës vetëm për qejf-qejf-qejf-qejf
Ky njeri është hajdut, ai është i paparashikueshëm
ai  nuk ka ndërgjegje, asgjë-asgjë--asgjë

Oh-oh... Unë e-di...
Duhet  ta le të shkojë, por jo
Sepse ai është një rebel pa zemër
Dhe madje unë e di se kjo nuk është e zgjuar

Por, mama, unë kam rënë në dashuri me një kriminel
Dhe kjo lloj dashurie nuk është e arsyeshme, është fizike
Mama, te lutem mos qaj, unë do të jem në rregull
Lëri arsyet mënjanë, unë thjesht nuk mund ta mohoj, Unë e dua atë djalë

Dhe ai ka emrin tim
E beri tatuazh në krahun e tij, bukuri e tij me fat
Kështu që unë mendoj se është në rregull
Ai është me mua
Dhe ne dëgjojmë njerëzit të flasin (njerëzit flasin)
Duke u përpjekur te  bëjnë vërejtje, të na mbajnë larg
Por unë nuk i dëgjoj
mua Nuk më intereson

Sepse, mama, unë kam rënë në dashuri me një kriminel
Dhe kjo lloj dashurie nuk është e arsyeshme, është e fizike
Mama, te lutem mos qaj, unë do të jem në rregull
Lëri arsyet mënjanë, unë thjesht nuk mund ta mohoj, Unë e dua atë djalë

Mama, unë rashë në dashuri me një kriminel
Dhe kjo lloj dashurie nuk është e arsyeshme, është fizike
Mama, te lutem mos qaj, unë do të jem në rregull
Lëri arsyet mënjanë, unë thjesht nuk mund ta mohoj, Unë e dua atë djalë