TEKSTESHQIP

Burak Vehapi
Kthema Zot
Lyrics

Shume kohe kan kaluar
Ti je martuar une jam martuar
njerezit kane harruar sa shume jemi dasht
Asgje nuk ka ndryshuar nuk u shua
veq u shtua dashuria qe per ty une e kam pas
Pse shuhet dashuri te ndare a osht fajtor njeriu a osht fati
ne te dy me sjemi pare veq per nje fjal goje veq per inati.

Ref 2
Kthema zot kthema kohen dua ta takoj te lutem zot
edhe nje here une ta perqafoje ti them se nuk kam ndryshu
ti them se nuk e kam harru ti them se ende e du dhe me shum e du .

Kthema zot kthema kohen dua ta takoj te lutem zot
edhe nje here une ta perqafoje ti them se nuk kam ndryshu
ti them se nuk e kam harru ti them se ende e du dhe me shum e du .

Shume kohe kan kaluar
Ti je martuar une jam martuar
njerezit kane harruar sa shume jemi dasht
Asgje nuk ka ndryshuar nuk u shua
veq u shtua dashuria qe per ty une e kam pas
Pse shuhet dashuri te ndare a osht fajtor njeriu a osht fati
ne te dy me sjemi pare veq per nje fjal goje veq per inati.

Ref 2
Kthema zot kthema kohen dua ta takoj te lutem zot
edhe nje here une ta perqafoje ti them se nuk kam ndryshu
ti them se nuk e kam harru ti them se ende e du dhe me shum e du .

Kthema zot kthema kohen dua ta takoj te lutem zot
edhe nje here une ta perqafoje ti them se nuk kam ndryshu
ti them se nuk e kam harru ti them se ende e du dhe me shum e du .

Kthema zot kthema kohen dua ta takoj te lutem zot
edhe nje here une ta perqafoje ti them se nuk kam ndryshu
ti them se nuk e kam harru ti them se ende e du dhe me shum e du .

DËRGOI: