TEKSTESHQIP

Burbuqe Rada
Mes Dritash
Lyrics

Ishim shoke ne nje klase,
Endrra thurnim te dy
endrra jone e ardhmja jone,
na celte nder sy.

Dhe u rritem te dy,
endrra jone lulezoi,
Ti me drite une me celik,
ngrejme jeten tone.

Drite, drite kudo malet
ndrijne ato porsi qytetet,
ndrijne skenat,kantjeret,sheshet
parqet, auditoret
Lulezon mes dritash
kjo endrra jone e re.

Endrra jone, e ardhmja jone,
na celte nder sy.
Une kaq shpesh te kujtoj,
permbi dige te shikoj,
dhe sa here qe ne takojme,
kemi cte tregojme!

Drite, drite kudo malet,
Ndrijne ato porsi qytetet,
Ndrijne skenat,kantjeret,
Sheshet, parqet, auditoret,
Lulezon mes dritash kjo endrra jone e re!

Endrra jone!

DËRGOI: