TEKSTESHQIP

Burim Aliu
Ti Je Ajo
Lyrics

Ti je ajo Që m’dhuron frym dhe jetë
Dashurin që më gjallëron
shumë të du ty me të vërtet (2x)

Të lutem më thuaj po
zemra vetëm ty të do
ti je lule plot me er
qe m’gëzon mua përher
që m’gëzon mua përher (2x)

Qdo her kur shikjoj
Sy yll natën ti shkelqen
Ter kohen per ty medoj
me trego se sa me ndjen (2x)

Të lutem më thuaj po
zemra vetëm ty të do
ti je lule plot me er
qe m’gëzon mua përher
që m’gëzon mua përher (2x)

Të lutem më thuaj po
zemra vetëm ty te do
ti je lule plot më er
qe m’gëzon mua përher
që m’gëzon mua përher (2x)

DËRGOI: