TEKSTESHQIP

Burim Aliu
Kenge Per Ahmet Kaqiku, Kadrush Ilazi & Nazim Bakiu
Lyrics

eeeejjjjjjjjj ne biti o ni djal i mbret mori rrugen o pergurbett ena shkoj djali ne gjermanie ni kafshat per fmijte etij kur ne kosove ufta filloj mejher trimi u ngrit ne kembe u nis trimi per shqipri me u bashku me shokte e tij o mbrjti vendi me ndjers e gjak dhe kufomat ne reqak zani shqipes u ngrit nalt ahmet kaqiku komandant lumja nana qe te pat djal ti ske vdek por je i gjall
o krejt shupen e rroki mrazi kur rreh mdhez pushken kadrush ilazi me tri shkemb jam mbau i ri mzemer shkemb nazim bakiu ktu luftun burrat e sharrit me kushtrim te adem jasharitkur luftoj ahmet kaqiku as bir mini skish armiku amanet nenat shqiptare lot mos derdhni per mbi varre gjaku i trimave solli lirin ooooooo dhe kosoves ani moro pavarsin o njohejjj