TEKSTESHQIP

Burim Aliu
Vashe E Bukur
Lyrics

Vashë e Bukur Mos u Ngut
Dhe Mos Luaj Me Mu
Se Unë Jam Nji Gacë e Mbulutë
Muj Me T´Pervëlu

Mos Luaj Me Mu Moj Lozonjare
E Kam Zemrën Djaloshare

Më Ngadalë o Më Ngadalë
Se Unë Jam Nji Goxha Djalë
Më Ngadalë o Mori Cucë
Rri Rehat e Mos Më Nguc

Më Ngadalë o Më Ngadalë
Se Unë Jam Nji Goxha Djalë
Eja t´Luajmë Ne Te Dy
E Te Muj Tetë Me Dy