TEKSTESHQIP

Burim Mehmeti
Sa Mka Marr Malli Me T'pa
Lyrics

se un ty te zgjodha
me te miren nder shoqet qe ti i ke pas
e para me fole
dnemd ehova moj se kurr ske me m'dashte

sab eshku kaluam
dhe kriuam me te bukusadh neuni
por prap i tmevuar
kujtoj ditet moj dhe netet me ty

ref:
sa mka marr malli me tpa
nuk kam dasht me ty me u nda
dit e nat un te kujtoj
e kurr nuk do te harroj

sa her qe me merr malli
per me te pas edhe nje en rehperqafim
dal naten ne dritare
e me keng te kujtoj dhe qaj shpirtin tim

se bashku kaluam dhe kri..........