TEKSTESHQIP

Burim Mehmeti
Po Perzihet Prizereni
Lyrics

po perzihet prizereni
nau kan qart zotnit ner veti
nau kan qart zotnit ner veti
shaqir aga rrusrt rexhepi
rrust rexhepi i hypi atit
qoshem qosh po i shkon sokakut
shkon sokakut dhe qarshis
shkon tuj ble barut alltis
blen barutin prej ukshinit
a sma pat shaqir ag nishin
a sma pat qat shaqir agen
te xhamia tuj fal xhenazen
fal xhenazen te xhamia
limon ages i diq e bija
liman ages i diq e bija
po hjeksojke qaj imamxhia
imamxhia aj muhaxheri
lufton rrusta me uke ymerin
lufton rrusta aj nam po ban
kerset pushka ne ate bashterhane
kerset pushka nat bashterhane
aman rrust pash jeten tane
aman rrust pash jeten tane
nale pushken se namin bane
nale pushken se namin bane
po shkon gjaku si nkasaphane
nkasaphane te kasapi
shkoj haberi sulltan muratit
shkoj haberi sulltan hamitit
ta kam pre ni tuxhar prej nishi
ta kam pre ni tuxhar prej nishit
se mpat nxjerr prej mezlishtit
se mpat nxjerr mpat qit nsokak
hafiz pasha o ni burr plak
hafiz pasha o ni burr plak
po i qet topat o ne ate mushlak
po i qet topat o ne ate mushlak
e kall kabashin o tym e flak
tym e flak o po flak e verdh
kulla e rrustes me qemer
me qemer o po rreth me xhama
thojke rrusta vet e bana
vet e bana o se kam dert
kam nis luften me hyqymet
zo ksaj lufte o kush naj prini
more rrust kabashhi aj mulla ibrahimi