TEKSTESHQIP

Castor & Kanita Suma
Champion
Lyrics

[castor]
kur isha i vogel topin
gjithmon me veti
nuk e lisha pikon
dhe shuti si gometi
premtova se populli im
do te jete te sheshi
tash flamuret i qum
ne mesin e qytetit

x2

ole ole ole x3
krejt jeta ole ole ole

veq me mu jet jet
veq mu knaq me shqiponjen n'krah
na shihemi france


veq me mu jet jet
veq mu knaq flamurin n'shpin
zhumapel champion

[kanita]

vere doren pas dore
hapi gishtat
shqiponja jone
o venin e paaare

skemi samb naper lojen
e stadione
hajde ti qojm larte
gishtat e pare

ole ole ole x3
krejt jeta ole ole ole

veq me mu jet jet
veq mu knaq me shqiponjen n'krah
na shihemi france


veq me mu jet jet
veq mu knaq flamurin n'shpin
zhumapel champion

DËRGOI: