TEKSTESHQIP
Chris Brown
Super Human
Flag AnglishtAnglisht
Weak
I have been crying and crying for weeks
How'd i survive when i can barely speak
Barely eat, On my knees

But thats the moment u came to me
I don't know what your love has done to me
Think i'm invincible
I see through the me i used to be

You changed my whole heart
Don't know what your doing to me with your love
I'm feeling all super human, you did that to me
(oh)Super human, heart beats in me
Nothing can stop me here with you
Super human(2x)

Strong
Since i've been flying and righting the wrongs
Feels almost like i had it all along
i can see tomorrow

Where is problem is gone because
I flew everywhere with love inside of me
Its unbelievable to see how love can set me free

You changed my whole life
Don't know what your doing to me with your love
I'm feeling all super human, you did that to me
Super human, heart beats in me
Nothing can stop me here with you
Super human(2x)

Its not a bird, not a plane
Its my heart and its going, gone away
My only weakness is you
Only reason is you
Every minute with you
I can feel like i can do anything
Going going, i'm gone away in love

You changed my whole life
Don't know what your doing to me with your love
I'm feeling all super human, you did that to me
Super human, heart beats in me
Nothing can stop me here with you
Super human

Super human
Super Njeriu
Flag ShqipShqip
I dobët
Kam qenë të qarë dhe për të qarë javë
How'd i mbijetojnë kur i mezi mund të flisni
Mezi hanë, Të tim gjunjë

Por thats u erdhi momenti për mua
I don't know what dashuri juaj ka bërë për mua
Mendoni I'm pathyeshme
Unë po të shoh nëpërmjet mua dhe për të përdorur të

Ju ndryshuar tim gjithë zemër
Nuk e di atë që ju bën për mua tuaj me dashuri
I'm feeling super të gjitha të njeriut, që keni bërë për mua
(oh) Super njeriut, mund të zemrës në mua
Asgjë nuk mund ta ndalë mua këtu me ju
Super njeriut (2x)

I fortë
Që kur kam qenë fluturonte dhe Righting i gabuar
Ndihet pothuajse si ai i kishte të gjithë së bashku
dhe mund të shohim nesër

Ku është problemi është larguar për shkak
Unë fluturuan kudo me dashuri brenda meje
Pabesueshme e saj për të parë se si mund të vënë mua dashuri pa pagesë

Ju ndryshoi gjithë jetën time
Nuk e di atë që ju bën për mua tuaj me dashuri
I'm feeling super të gjitha të njeriut, që keni bërë për mua
Super njeriut, mund të zemrës në mua
Asgjë nuk mund ta ndalë mua këtu me ju
Super njeriut (2x)

I saj nuk shpend, e jo një avion
It's my heart dhe do e saj, shkuar larg
Im është vetëm dobësi ju
Vetëm ju është arsyeja
Çdo minutë me ju
Unë mund të ndihet si dhe mund të bëjnë asgjë
Shkuarja vazhdim e sipër, unë jam larg shkuar në dashuri

Ju ndryshoi gjithë jetën time
Nuk e di atë që ju bën për mua tuaj me dashuri
I'm feeling super të gjitha të njeriut, që keni bërë për mua
Super njeriut, mund të zemrës në mua
Asgjë nuk mund ta ndalë mua këtu me ju
Super njeriut

Super njeriut