TEKSTESHQIP
Chris Brown
Run It
Flag AnglishtAnglisht
(Feat. Juelz Santana)

Juelz Santana
(Rap)
Okay
Check it, Check it, Check it out
It's Santana again
Steppin, Steppin, Steppin out
One of them Brand new big boy toys
I do big boy things
I make big boy noise cuz...
I know what girls want...
I know what they like
They wanna stay up , and party all night
so bring a friend

Chris Brown
(Verse 1)
Let me talk to you
Tell you how it is
I was thinkin when I saw that body gotta get shawty
Tell her what the young boy gon do
Damn them chicks wit chu gotta be your kin
They pretty thick with a kick that's sick that need ta be hit
So tell me what ya'll gon do

(Hook)
I got friends, and you got friends
They hop out, and you hop in
I look fly, and they jockin
The way you drop, drop makes me wanna pop (2x)

(Chorus)
Is ya man on the flo?
If he ain't...
Let me know
Let me see if you can run it, run it
girl indeed I can run it, run it (2x)

(Verse 2)
You'll see
Girl I can set you off
Don't believe my age is gonna slow us down
I can definitly show you things
tha'll have you sayin I can't be 16
Once I get in you won't let go
(and I...)
I'll have yo girls wishin they were you
(and I...)
I know your heard about me, but guess what's goin down in Philly
(Hook 2x)

(Chorus 2x)

(Breakdown)
Girl you feel right
(Feel right)
Make me feel like...
(feel like...)
I wanna do a little somethin
(do a little somethin)
Ain't no thing let you do it fo sho
Girl the way that your wearin them jeans is turnin me on
Your the hottest thing thats in these streets so baby won't you rock me...

(Rap)
Make it drop honey...
Make it pop honey...
Whip, whop..
Tick, tock to da clock fo me
don't stop doin that
and shawty know I mean what I say so she won't stop doin dat
Plus I heard if you can dance you can bump
Well dance time is up let's go, let's go (yup)
we can get it in...
we can gets some friends
do it like the ying yang twins
(Start Whisperin)
wait til' you see my ike....
wait til' you see my ike...
let me fall back
You ain't ready for all dat
have you sleep late
real late
yeah takin a long nap
you teel your friends...
to get wit my friends
we can be friends and switch and meet friends(switch)
we can do it all night long, and...
til' da clock hit mornin ya dig

(Chorus 2x)

(Outro)
oooh, oooh, oooh, ooh
Kandidoje Ate
Flag ShqipShqip
Juelz Santana
(Trokas)
Mirë
Check it, Check it, Check it out
It's Santana përsëri
Steppin, Steppin, Steppin jashtë
Njëri prej tyre Brand ri madh djalë lodra
Të bëj gjëra të mëdha djalë
Unë bëj zhurmë e madhe djalë cuz ...
Unë di atë që vajzat duan ...
Unë di atë që ata si
Ata duan të qëndrojnë lart, dhe partia e të gjithë natën
kështu të sjellë një mik

Chris Brown
(Varg 1)
Më lejoni të flas me ju
Ju tregoni se si është
I was thinkin kur pashë se organi Gotta get shawty
Tregoj saj atë që e bëjnë djalosh gon
Damn ata chicks mençuri Chu Gotta juaj të jetë i afërm
Ata pretty trashë me një gjuajtje që e sëmurë që duhet të goditet falemnderit
Pra, më tregoni çfarë bëni ya'll gon

(Hook)
I kam miq, dhe ju mori miq
Ata hop, dhe ju i hipi në
Unë shoh mizë, dhe ata jockin
Mënyra se si ju rënie, rënie më bën të duan të pop (2x)

(Refren)
A është njeriu në ya flo?
Nëse ai nuk është ...
Më lejoni të dini
Më lejoni të parë nëse mund të drejtuar atë, e drejtuar atë
vajzë unë vërtet mund të drejtuar atë, e drejtuar atë (2x)

(Varg 2)
Ju do të shihni
Vajza Unë mund të ju vënë jashtë
A nuk besojnë moshës time është e ngadalshme na gonna poshtë
Unë mund të ju tregojnë patjetër gjëra
tha'll keni sayin Unë nuk mund të jetë 16
Sapo ta gjej në ju nuk do të lëshoj
(dhe I. ..)
Do të marr yo vajzave wishin ishin ata që ju
(dhe I. ..)
Unë e di tuaj dëgjuar për mua, por guess what's goin down ne Philly
(Hook 2x)

(Refren 2x)

(Analiza)
Vajza ju mendoni drejtën
(Feel drejtë)
Make me të ndihet si ...
(ndihen si ...)
Dua të bëj pak somethin
(do pak somethin)
A nuk është gjë nuk ju lejojnë të bëjmë për sho
Vajza rrugën tuaj që wearin tyre xhinse turnin është mbi mua
Your thats gjë më të nxehta në këto rrugë kështu fëmija nuk do të ju rock mua ...

(Trokas)
Make it drop mjaltë ...
Make it pop mjaltë ...
Rrahje me kamzhik, zdrugoj ..
Tik-tak, të tock da clock për mua
don't stop doin se
shawty dhe e di se çfarë do të thotë unë them kështu ajo nuk do të ndalen doin DTA
Plus dëgjova nëse mund valle ju mund të përplasem
Well valle koha mbaroi, le të shkojë, le të shkojë (po)
ne mund të merrni atë in. ..
ne mund të ketë disa miq
bëjmë si Ying Yang Twins
(Start Whisperin)
wait til 'ju shoh tim Ike ....
wait til 'ju shoh tim Ike ...
let me zbrapsem
Ju nuk është gati për të gjitha DTA
a keni gjum vonë
real fund
vërtet takin gjatë një sy gjumë
ju teel shoqërin tuaj ...
për të marrë mend miqtë e mi
ne mund të jenë miq dhe kaloni dhe do të takohet miq (switch)
ne mund të bëjmë të gjithë natën e gjatë, dhe ...
til 'da mornin clock hit ya gërmoj

(Refren 2x)

(Outro)
oooh, oooh, oooh, ooh