TEKSTESHQIP

Çiljeta
Deja Vu
Lyrics
(Feat. Big Basta)

CILJETA:
- Alo?
Po jeni çmendur ju moj?
Ne ç'ore më merrni kshtu?
Pse?! çfarë??
ka Dj? ok mpuq.

CILJETA:
Nisem, pak e përgjumur jam
Dhe pse ky trafik po me zgjon,
njerëzit më duket sikur ngjajnë
si ti njëso-o-oj

CILJETA:
Cdo vend nga një kujtim më sjell
atje më dhe puthjen e parë.
Rrugës kasetofonin ndez
po fillon kënga jo-onë.

REF: (2x)
Dhe një here tje-etër
ve-etëm nuk do të jem
ty do të kem
disa ti-inguj të vjetër
kujtimet mi kthejne
dhe pse ti nuk je

BIG BASTA:
Unë e dija-a-a po të vija-a-a
do ktheja pra-a-ape në zemrën e sa-a-aj
Rikujtoni slow motion
dhe më shume do më kërkosh
edhe nëse ti më tradhton
s'mjafton
nuk më harron.

Cdo vend nga një kujtim më sjell
atje më dhe puthjen e parë.
Rrugës kasetofonin ndez
po fillon kënga jonë.

REF: (2x)
Dhe një here tjetër
vetëm nuk do të jem
ty do të kem
disa tinguj të vjetër
kujtimet mi kthejne
dhe pse ti nuk je

SHOQJA:
Mos u merzit o goc fare...
S'ja vlen!
M'degjo mua
Hej, eshte nji aty.
Shife pak!?

REF:(2x)
Dhe një here tjetër
vetëm nuk do të jem
ty do të kem
disa tinguj të vjetër
kujtimet mi kthejne
dhe pse ti nuk je

Po më kthen pas në kohe
dhe pse unë jam nisur të të harroj
diku larg unë do t'jem
atje ku ti s'mund të më gjesh
(2X)

DËRGOI: