TEKSTESHQIP

Daim Lala & Defatoret Shamikuqet
Potpuri (Gezuar 2022)
Lyrics

TEKST KENGESH Potpuri DASMASH (Gezuar 2022)

TEKSTI Daim Lala & Defatoret Shamikuqet
Nise Nise Dasmen

Nise Nise Dasmen Oh Motrat
E Mija Nusja Nga Kosova Po
Na Vjen Te Shpija. Nise
Nise Dasmen Oh Motrat E
Mija Nusja Nga Kosova
Po Na Vjen Te Shpija

Femrat Qysh E Kallin Defit
Qysh I Bina Por Sa Vjen Dhe
Nusja E Merr Vesh Prishtina
. Femrat Qysh E Kallin Defit
Qysh I Bina Por Sa Vjen Dhe
Nusja E Merr Vesh Prishtina

TEKSTI DY Daim Lala & Defatoret Shamikuqet
Nese Bohesh Nuse E Mire

Nese Bohesh Nuse E Mire Vjerra
E Qiftit Ka Met Thirr. Nese
Kafen Ti Ja Qit Knaqesh Me
To Ne Muhabet

Nese Bohesh Nuse E Mire Vjerra
E Qiftit Ka Met Thirr. Nese
Kafen Ti Ja Qit Knaqesh Me
To Ne Muhabet

TEKSTI TRE Daim Lala & Defatoret Shamikuqet
Bini Ju Defit

Bjerini Ju Defit Me Kenge Do
Ta Kallim Se Eshte Dasma E
Vellaut Ton Nusen Sot E
Marrim. Bjerini Ju Defit
Me Kenge Do Ta Kallim Se
Eshte Dasma E Vellaut Ton
Nusen Sot E Marrim

Na E Rrehim Defin Me Kenge
Do Ta Kallim Se Eshte Dasma
E Vellaut Ton Nusen Sot E
Marrim. Na E Rrehim Defin
Me Kenge Do Ta Kallim Se
Eshte Dasma E Vellaut
Ton Nusen Sot E Marrim

TEKSTI KATER Daim Lala & Defatoret Shamikuqet
Hajde None A Je Gati

Hajde None A Je Gati Me
Marr Nusen U Bo Vakti.
Kerret Jan Duke Na Prit
Te Jemi Shnosh E Meu Nis

Hajde None A Je Gati Me
Marr Nusen U Bo Vakti.
Kerret Jan Duke Na Prit
Te Jemi Shnosh E Meu Nis

TEKSTI PESE Daim Lala & Defatoret Shamikuqet
Lumet Plaku Jem Ku Je Tuj Shku

Lumet Plaku Jem Ku Je Tuj
Shku Me Kon Jena Miq A Thu
Ke Do Marrim Sot Per Djal
Nusen Mat Mire Shtat Mahall

Temena Ku Jem Tuj Shku Me Kon
Jena Miq A Thu Ke Do Marrim
Sot Per Vella Nusen Mat Mire
Shtat Mahall

TEKSTI GJASHTE Daim Lala & Defatoret Shamikuqet
Kalle Nene E Dashur Shamijn Me Lira

Kalle Nene E Dashur Shamijn
Me Lira. Kalle Nene E Dashur
Shamijn Me Lira Nusja E Djalit
Ton Sonte Mo E Mira. Nusja E
Djalit Ton Sonte Mo E Mira

Kalle Babi Dashur Shamijn
Me Lira. Kalle Babi Dashur
Shamijn Me Lira Nusja E
Vllaut Ton Sonte Mo E Mira.
Nusja E Vllaut Ton Sonte
Mo E Mira

TEKSTI SHTATE Daim Lala & Defatoret Shamikuqet
Asnji Nuse Si E Jona

Asnji Nuse Si E Jona E Mire
Eshte S'Ka Fjale Uron Nena
Cfare Ka Ne Zemer Per Ty E
Per Djal. Asnji Nuse Si E
Jona E Mire Eshte S'Ka Fjale
Uron Nena Cfare Ka Ne Zemer
Per Ty E Per Djal

Asnji Nuse Si E Jona E Mire
Eshte S'Ka Fjale Uron Nena
Cfare Ka Ne Zemer Per Ty E
Per Djal. Asnji Nuse Si E
Jona E Mire Eshte S'Ka Fjale
Uron Nena Cfare Ka Ne Zemer
Per Ty E Per Djal

TEKSTI Tete Daim Lala & Defatoret Shamikuqet
M'Ka Thon Nona

M'Ka Thon Nona Qitja Tymin
Po E Martojm Djalin Ma Te
Mirin

M'Ka Thon Baba Me E Kalle
Krejte Gezim Mot Madhe
S'Kam Pas Ne Jete

TEKSTI NENTE Daim Lala & Defatoret Shamikuqet
Lum Lum Lum E Keno

Lum Lum Lum E Keno Cfare Nuse
Ka Ardhe Tek Na. Lum Lum Lum
E Keno Boni Nones Semena
. Lum Lum Lum E Keno Cfare
Nuse Ka Ardhe Tek Na. Lum
Lum Lum E Keno Boni Nones
Semena

Lum Lum Lum E Keno Cfare Nuse
Ka Ardhe Tek Na. Lum Lum Lum
E Keno Boni Nones Semena. Lum
Lum Lum E Keno Cfare Nuse Ka
Ardhe Tek Na. Lum Lum Lum E
Keno Boni Nones Semena

DËRGOI: