TEKSTESHQIP

Dashnor Diko
Telefoni Anonim
Lyrics

Alo, alo...
Ështe gjithmone kjo zile
Ne oret e vona m'shqeteson
Dhe i lutem per emrin
I lutem, por jo s'ma tregon
S'di ç'kerkon ti çdo mbremje
Kjo ndoshta m'ben dhe xheloz
Sapo ti largohesh une rri e mendoj
Çte mundon jo s'ma thua
Por ndoshta ngurron
Valle sa kohe do te zgjasi
Ky anonim telefon

(refreni)
Perse ti emrin s'ma thua
Veç puthje dhe nje alo
Mjafton embel nje mirembrema
Dhe ti te mos iesh me jo

Perseri ja kjo zile
Belbezon veç alo
Valle sa kohe do te duhet
Emrin tend ta mesoj

Alo...
Alo...

Alo, alo...
Ështe gjithmone kjo zile
Ne oret e vona m'shqeteson
Dhe i lutem per emrin
I lutem, por jo s'ma tregon
S'di ç'kerkon ti çdo mbremje
Kjo ndoshta m'ben dhe xheloz
Sapo ti largohesh une rri e mendoj
Çte mundon jo s'ma thua
Por ndoshta ngurron
Valle sa kohe do te zgjasi
Ky anonim telefon

(Refreni 2 here)