TEKSTESHQIP

Dava Gjergji
Fjala E Pare Eshte Pavaresia
Lyrics

(2here)
Ta harroj balkani.
Ta harroj Europa.
Toka kosovare nuk ndahet ne copa.

(2 here)
Ta besoi dhe korbat qe shtiren si plumba.
se trupri i shqiptarit nuk durojn ma plumba.

(heeeeeeej)

(2 here)
Jam kosova e po te thrras ma ta zgjat je ter liria.
Me gjuhë shqipe kur un flas.
Fjala e par osht oooooooooooooooo pavarsia...

(2 here)
Kush e fitoj luften.Paqen smund ta humbi.
E din mir tan botaa se na therri plumbi.

(2 here)
Te bardh e kemi zemren, si plisi e bora.
me liri per jet dot kendoi kosova.

(heeeeeeeeeeeeee)

(2 here)
Jam kosova e po te thrras ma ta zgjat ter liria.
Me gjuhë shqipe kur un flas.
Fjala e par osht ooo pavarsia...

DËRGOI: