TEKSTESHQIP

Devis Xherahu
Jo Jo Nuk Dua
Lyrics

Në pijetore unë jam ulur
Pi edhe mendoj
Për atë që unë e dua
Që e dashuroj
Ref.
Jo jo nuk dua
Tjetër dashni
Do të pi dhe do të qaj
Për sytë e zinj

Jam sëmurë dhe shumë po vuaj
S'më pyet asnjeri
Për atë që unë e dua
Prandaj do të pi
Ref.
INFO
Ky projekt lansohet tek shikuesit i plotësuar me vlera artistike me një videoklip muzikor, për të cilin u kujdes DArt Channel. Videoklipi u publikua më 21 Shtator 2021. Kënga vjen e orkestruar nga Shkëlqim Dule.