TEKSTESHQIP

Djemte E Detit
Endrrat Qe Per Ty I Thura
Lyrics

Nje kongjill paksa te shuar
Ti e fryve vec nje here
Tani nga dhimbjet mos druaj
Afer zjarrit ndezur qe kaq shume te djeg
Tani nga dhimbjet mos druaj
Afer zjarrit ndezur qe kaq shume te djeg

Sa shume qe kam gabuar
Si s'me shkoi aspak ne mendje
Se endrrat qe per ty I thura
Do me jepnin kaq shume dhembje

Sa shume qe kam gabuar
Si s'me shkoi aspak ne mendje
Se endrrat qe per ty I thura
Do me jepnin kaq shume dhembje

Thelle ne shpirtin tim
Per ty thura shume endrra
Mendova s eerdhi koha
Dhe I lashe te lira te
dilnin nga zemra
Mendova s eerdhi koha
Dhe I lashe te dilnin nga zemra

Sa shume qe kam gabuar
Si s'me shkoi aspak ne mendje
Se endrrat qe per ty I thura
Do me jepnin kaq shume dhembje

Sa shume qe kam gabuar
Si s'me shkoi aspak ne mendje
Se endrrat qe per ty I thura
Do me jepnin kaq shume dhembje
Sa shume qe kam gabuar
Si s'me shkoi aspak ne mendje
Se endrrat qe per ty I thura
Do me jepnin kaq shume dhembje

Sa shume qe kam gabuar
Si s'me shkoi aspak ne mendje
Se endrrat qe per ty I thura
Do me jepnin kaq shume dhembje

Sa shume qe kam gabuar
Si s'me shkoi aspak ne mendje
Se endrrat qe per ty I thura
Do me jepnin kaq shume dhembje

Sa shume qe kam gabuar
Si s'me shkoi aspak ne mendje
Se endrrat qe per ty I thura
Do me jepnin kaq shume dhembje

DËRGOI: