TEKSTESHQIP

Donika Gashi & Adelina Thaqi
Nisu Nga Vetvetja
Lyrics

(Donika):
Te tjeret mos i shiko
ne menyren tende ti mendo
mos u merzito me punen tani ti e fillo

(Adelina):
Per cdo gje mos u anko
per kenaqsi nisja mendo
nuk jane gjerat bardh e zi
ne vetvete te ket besim

(Donika):
Nisu nga vetvetja ashtu eshte me lehte un,
ti, ai, ajo boten e ndryshojm

(Adelina):
Nisu nga vetvetja ashtu eshte me lehte
un, ti,ai, ajo boten e ndryshojm

Ref:
Me miresi e dashuri,
me bujari e dituri,
ashtu siç duam e dijm
ta ndertojme ardhmerine.

(Donika):
Te kaluara,hudhen prapa,
Prej gabimeve nisja meso
ardhmerin ne sy shiko,
dashurin zemren degjo.

(Adelina):
Te dashurit rrespektojne,
prinderit kurr mos i harro,
ne te mirat ti beso
dhe me ne eja kendo.