TEKSTESHQIP

Doza Mc
Më Lër Të Fle
Lyrics
(Feat. Andy V)

Më lër të qetë sonte
te jap fjalën do rri zgjuar
kaluan vite - muaj
vetvetja më ka munguar
pamje e turbulluar
e pa qartë e sajuar
ta ndjesh por mos ta
prekësh
ta duash por mos ta kesh
fytyra që buzëqesh
hije që ngadalë largohet
biseda jonë e heshtur
vetëm syve i nënshtorhet
por kuptohet
(Por kuptohet)
gjithçka që ndodh
arsyetohet
sidomos kur ke timonin
edhe pamja asgjësohet
Ndërkohë
shoh zinxhirin
qe shpaloset në vite
segmente që as koha
nuk do mundej ti fikte
nuk do mundej ti fshinte
ato qëndrojn te gjalla
i vizitoj çdo ditë
më japin forc te heci para
ktu të duash dike
do të thotë të lëndohesh
të kesh besim diku do të
thotë të zhgënjehesh
të japësh gjithçka
do të thotë të pendohesh
po mundohu të durosh
kjo ndryshon kur të
zgjohesh...

Më lër të fle

e kaluara e largët
sa vjen e më harron
të dikurshmen sjell
të tashmen ma largon

Më lër të fle
Më lër të fle

më vjen pak e turbullt
pamjen s'ma mundëson
dhe koha do kalojë
atë do e pastrojë-ojë-ojë

Hey miq, jam ok
ja dola, mos u bëni merak
mali me malin nuk
shkëmbehen
por njerëzit takohen prap
ika larg, fshiva gjurmat
mos më gjejn
po të gjitha që lash mbrapa
çdo ëndër në makth
ma kthejn
Ato 3 stola
ato 2 sy
ato tre shkolla
zërat që më shoqeronin
kudo që shkoja, sa do doja
shokët e mi
me një mënyr magjike
ti pajtoja, ti bashkoja
ndarja për ne
do ishte mëkat..
por gjer atere
ju lutem taksirat
qëndroni t'fort vëllezer
me kokën lart
krenar për veten tuaj
mos t'ja u ndjej kush ha
inatë
kta njerëz gjakëftohtë
hapin gojën flasin pa hesap
shëndet dhe fatë
sado keq të duken gjërat
mos haroni "Qeshni pak!"
se kjo botë ka qën gallat..
I mbylla syt
shprehëva një dëshir pa zë
o Nënë bëmë prap fëmijë
dhe të qetë tek preri yt
"Më lër të fle"

Më lër të fle

e kaluara e largët
sa vjen e më harron
të dikurshmen sjell
të tashmen ma largon

Më lër të fle
Më lër të fle

më vjen pak e turbullt
pamjen s'ma mundëson
dhe koha do kalojë
atë do e pastrojë-ojë-ojë

DËRGOI: