TEKSTESHQIP

Dren Abazi
Mes Yjesh
Lyrics

Ne mes te nates ajo vallzon
Si nje zane qe qiellin prek
Ne buzet e saj nje yll ndriçon
Dhe henen ndjek

Momenti ndal, marrezi pa faj
Vrapoj pas si per çudi
Te ndjej, te prek aromen e saj
Ta rrembej ne krahet e mi

vjen tiiiii... ne qetesiii...
Po me deh perseriiii...

Eja, eja ti t'jetojme
Gjithe ket nat t'pafund, mes yjesh te humbur
Ne jemi sonte e gjithmone
Sa kohe besojme se gjithçka eshte e mundur

Ajo ec e lire pa frike
Me perkedhel tundimi saj
Heshtja me ndez, mendja me ik
mendjen se ndaj
Ne mes te nates ajo vallzon
Si nje zane qe qiellin prek
Ne buzet e saj nje yll ndriçon
Dhe henen ndjek

Eja, eja ti t'jetojme
Gjithe ket nat t'pafund, mes yjesh te humbur
Ne jemi sonte e gjithmone
Sa kohe besojme se gjithçka eshte e mundur

Ne mes yjesh te humbur

Ne jemi sonte e gjithmone
Sa kohe besojme se gjithçka eshte e mundur
Mes yjesh te humbur
yyyyyyyyyyyyyy