TEKSTESHQIP

Drita Ukaj
Ne Dasmen Tende
Lyrics

Ne dasmen tende do te vij patjeter,
jojo si nuse por si plage vjeter.
Kurr te morrish goten per te grejt ndolli pje te teren,
se tjetren do ta mush me lot e mi.

Ref:(2x)
Ne nje dasmem plot krushi,
un e denuar, dhonder ti.
Dy unaza sot nderohen,
dy njerz sot bashkohen.
Me harro dhe me le ne vetmi lamtumir,
Oj Dashuri.

Sot niqin vjet te boj njet premtim,
gijthmon do mbetesh veq shpirti im,
dhe pse ma vrave ti dashurin,
qofsh i lumtur, i lumtur perher o Dhondri im.

Ref:(3x)
Ne nje dasmem plot krushi,
un e denuar, dhonder ti.
Dy unaza sot nderohen,
dy njerz sot bashkohen.
Me harro dhe me le ne vetmi lamtumir,
Oj Dashuri.

DËRGOI: