TEKSTESHQIP

Dritan Ajdini
Do Vi Nuse Te Te Marr
Lyrics

O dale moj syzeza dale
O per ty malli moj me ka marre
O dale moj se me semure
O kam nje vit o moj pa te pare

O dale moj syzeza dale
O ti qe shkon o moj si perendeshe
O do kaloj fusha dhe male
Ah do te gjej kudo qe te jesh

Ref...x2
Hajde o moj hajde vashezo
O djalit mos i thuaj jo
Hajde te betohem kete behar
O do vij nuse moj te te marr

O dale moj syzeza dale
O dale te te them dy fjale
O dale moj se me semure
O se jam djale e goxha djale

O si nje zane e lare ne hene
Floket leshuar o moj si ujvare
O digjet zemra nga sevdaja
Ah nuk te ndahem moj pa te marre

Ref...x2
Hajde o moj hajde vashezo
O djalit mos i thuaj jo
Hajde te betohem kete behar
O do vij nuse moj te te marr

...

Ref...x2
Hajde o moj hajde vashezo
O djalit mos i thuaj jo
Hajde te betohem kete behar
O do vij nuse moj te te marr

O do vij nuse moj te te marr

INFO
Jo vetëm radio dhe audio streaming, sepse krijimi muzikor është përcjellë online mjaft mirë edhe me një klip muzikor, i cili u publikua më 24 Tetor 2014.