TEKSTESHQIP

Dritëro Shaqiri
Të Këputa Porsi Një Lule
Lyrics

Te keputa por si nje lule aman
pa deshir dhe menquri
te keputa por si nje lule aman
pa deshir dhe menquri ammaann

te me donje sa gjysma ime aman
do te vija ne jeten time
te me donje sa gjysma ime aman
do te vija ne jeten time
ne jeten tiiiimeee
ne jeten timeeeeee

ama shamin ti moj e dashuuur aman
lotet e mija skan te mbaruar
ama shamin ti moj e dashur aman
lotet e mijaa
skan te mbaruar
skan te mbaruar
skan te mbaruuuuuuar

kur te kthehesh ne varr do te me gjesh
me tufa lulesh varrin perkedhel
kur te kthehesh ne varr do te me gjesh aman me tufa lulesh varrin perkedhel
varrin perkedhel
varrin perkedhel
varrin perkedhel
eee

DËRGOI: