TEKSTESHQIP
Dua Lipa
New Rules
Flag AnglishtAnglisht
Talkin' in my sleep at night
Makin' myself crazy
(Out of my mind, out of my mind)
Wrote it down and read it out
Hopin' it would save me
(Too many times, too many times)
my love , he makes me feel like nobody else
Nobody else
But my love, he doesn't love me so
I tell myself, I tell myself

One, don't pick up the phone
You know he's only calling 'cause he's drunk and alone
Two, don't let him in
You have to kick him out again
Three, don't be his friend
You know you're gonna wake up in his bed in the morning
And if you're under him, you ain't getting over him

[Chorus]
I've got new rules, I count 'em
I've got new rules, I count 'em
I've gotta tell them to myself
I've got new rules, I count 'em
I've gotta tell them to myself

I keep pushin' forwards
But he keeps pullin' me backwards
(Nowhere to turn, nowhere to turn)
Now I'm standing back from it
I finally see the pattern
(I never learn, I never learn)
But my love, he never loves me
So I tell myself, I tell myself
I do, I do, I do

One, don't pick up the phone
You know he's only calling 'cause he's drunk and alone
Two, don't let him in
You have to kick him out again
Three, don't be his friend
You know you're gonna wake up in his bed in the morning
And if you're under him, you ain't getting over him

[Chorus]
I've got new rules, I count 'em
I've got new rules, I count 'em
I've gotta tell them to myself
I've got new rules, I count 'em
I've gotta tell them to myself

[Bridge]
Practice makes perfect
I'm still tryna' learn it by heart
Eat, sleep, and breathe it
Rehearse and repeat it 'cause I (I, I, I)

[Chorus]
I got new rules, I count 'em, baby
I've got new rules, I count 'em
I've gotta tell them to myself
(I'm tellin' 'em to myself, I'm tellin' 'em to myself)
I've got new rules, I count 'em
(I'm tellin' 'em to myself)
I've gotta tell them to myself
I've got new rules, I count 'em
I've gotta tell them to myself
I've got new rules, I count 'em
I've gotta tell them to myself
Rregulla Te Reja
Flag ShqipShqip
Flas me veten gjate nates
po çmendem
E lajthitur, E lajthitur,

I shkruajta dhe po i lexoj
Duke shpresuar se do me shpetojne
Sa shume here, sa shume here

I dashuri im, ai me ben te ndihem si askush tjeter,
askush tjeter
Por i dashuri im, nuk me do
Ndaj i them vetes, i them vetes:

Nje, mos e hap telefonin
Ti e di se ai te merr vetem se eshte i dehur dhe i vetmuar
Dy, mos e fut brenda
Do te detyrohesh ta nxjerresh jashta serisht
Tre, mos u be shoqja e tij
Ti e di qe do zgjohesh ne shtratin e tij ne mengjes
Dhe ne qofte se te fut ne dore
Nuk do shkeputesh dot nga ai

Kam rregulla te reja, i numeroj ato
Kam rregulla te reja, i numeroj ato
Duhet t'ja tregoj ato vetes time (x2)

Une tentoj te eci para
Por ai vazhdon t'me terheqi prapa
S'kam ku te shkoj, S'kam ku te shkoj, jo
Tani qendroj prapa tij
Me ne fund shikoj realitetin
Kurre nuk mesoj, kurre nuk mesoj

Por dashuria ime, ai nuk me do mua
Ndaj i them vetes, i them vetes
I them, i them, i them

Nje, mos e hap telefonin
Ti e di se ai te merr vetem se eshte i dehur dhe i vetmuar
Dy, mos e fut brenda
Do te detyrohesh ta nxjerresh jashta serisht
Tre, mos u be shoqja e tij
Ti e di qe do zgjohesh ne shtratin e tij ne mengjes
Dhe ne qofte se te fut ne dore
Nuk do shkeputesh dot nga ai

Kam rregulla te reja, i numeroj ato
Kam rregulla te reja, i numeroj ato
Duhet t'ja tregoj ato vetes time (x2)

Eksperienca te meson
Akoma mundohem ta mesoj permendesh
Kam rregulla te reja, i numeroj ato
Ha, fli dhe merr fryme
Lexoje dhe perserite perseri, sepse une
Une kam te reja, une kam te reja, une..

Nje, mos e hap telefonin
Ti e di se ai te merr vetem se eshte i dehur dhe i vetmuar
Dy, mos e fut brenda
Do te detyrohesh ta nxjerresh jashta serisht
Tre, mos u be shoqja e tij
Ti e di qe do zgjohesh ne shtratin e tij ne mengjes
Dhe ne qofte se te fut ne dore
Nuk do shkeputesh dot nga ai

Kam rregulla te reja, i numeroj ato
Kam rregulla te reja, i numeroj ato
Duhet t'ja tregoj ato vetes time (x2)

Mos e lere ate brenda, mos e lere ate brenda
Mos, mos, mos, mos
Mos u be shoqja e tij, Mos u be shoqja e tij
Mos, mos, mos, mos (x2)

Ti do shkeputesh nga ai