TEKSTESHQIP

Duli
Mallë E Kam Me Dal N'sokak
Lyrics

Sa shum kohërat kan ndryshy
edhe vajzat shum jan shtu,
Kam ra n'hallë e ment e mia
kan me marr me qu te shpia. (x2)

Mallë e kam me dal n'sokak
sillen qikat rreth e qark,
dhe prej njonash mgjun me llafe
qysh me dal me pi nji kafe. (x2)

Ma shum qika se sa djem
ma për femra s'ësht problem,
s'ka nevoj më me i lut femrat
hiç paj vet na tregojn emrat. (x2)

Mallë e kam me dal n'sokak
sillen qikat rreth e qark
dhe prej njonash mgjun me llafe
qysh me dal me pi nji kafe. (x2)

Mallë e kam me dal n'sokak
sillen qikat rreth e qark
dhe prej njonash mgjun me llafe
qysh me dal me pi nji kafe. (x2)

DËRGOI: