TEKSTESHQIP

Duli
Shkove
Lyrics

Shkove dhimbja sme pushon,
po te pres, pa te pa nuk vdes.
Plaget mi shero qaj e mos rrenko.
Ti pran me qendro shpirt me gezo.
Shkove dhimbja sme pushon,
po te pres, pa te pa nuk vdes,
plaget mi shero qaj e mos rrenko.
Ti pran me qendro shpirt me gezo.

Ku te gjej o shpirt te m'kesh ti,
te te puth e zemra po me plas per ty.
kjo dashuri veq ty te pret
dhe me do ti kthehu ma shpejt
jam i shkret dhe vetmija po me vret.
kjo dashuri veq ty te pret
dhe me do ti kthehu ma shpejt
jam i shkret dhe vetmija po me vret.

Shkove kur shume me deshje,
ti me ike kur po buzqeshje.
Se kuptoj pse dit e zeza agoj,
jeta ime det me lot, vaj e deshperim.
shkove kur shume me deshje,
ti me ike kur po buzqeshje.
Se kuptoj pse dit e zeza agoj,
jeta ime det me lot e vaj e Deshperim.

Ku te gjej o shpirt te m'kesh ti,
te te puth e zemra po me plas per ty.
kjo dashuri veq ty te pret
dhe me do ti kthehu ma shpejt
jam i shkret dhe vetmija po me vret.
kjo dashuri veq ty te pret
dhe me do ti kthehu ma shpejt
jam i shkret dhe vetmija po me vret.

DËRGOI: