TEKSTESHQIP

MIRUD
Për Dreq
Lyrics

K'të natë s'të kam
Prap jam vetëm
K'të natë s'harroj
Sa të kam dasht
E pranoj nga mendja dot s'të heq
Unë jam betu sa të kam jetë
Ty do të du

[REF.:]
Të jam betu me shpirt të jam betu
E zemrën time ty ta kam besu
E nëse meritoj unë lot se di
Atë do ma thush ti
Atë do ma thush ti

K'të natë s'të kam
Prap jam vetëm
K'të natë s'harroj
Sa të kam dasht
E pranoj pa ty kam shku për dreq
Unë jam betu sa të jem gjallë
Ty do të du

[REF.:]
Të jam betu me shpirt të jam betu
E zemrën time ty ta kam besu
E nëse meritoj unë lot se di
Atë do ma thush ti
Të jam betu me shpirt të jam betu
E zemrën time ty ta kam besu
E nëse meritoj unë lot se di
Atë do ma thush ti
Atë do ma thush ti

[REF.:]
Të jam betu me shpirt të jam betu
E zemrën time ty ta kam besu
E nëse meritoj unë lot se di
Atë do ma thush ti
Atë do ma thush ti
INFO
Melodia dhe orkestrimi është sjellë tek publiku nga Kledi Bahiti, teksa për këtë këngë ka punuar tekstin vetë artisti.