TEKSTESHQIP

Edis Dogani
Amaneti I Babes
Lyrics

TI JE LUT PER NEVE
MA SHUM SE PER VETEN
IKE HIJE SHUM TI DARSMAT
SHUM E KE DASHT JETEN
TI KUR SU ANKOHE
SE SKI DASHT ME NA MERZIT
SA SHUM DHIMBJE TI DUROVE
TI KE DASHT KE DASHT VEQ ME
SHPIRT

2 X

TI JE KAN NJE NJERI DUKAT
KREJT PA TY TE KAN DASHT
SA I MIR E SA I URT
MKA MAR MALLI ME TI PUTH
DY DURR

SYT E TU KUR JAN MBYLL
ZEMRAT TONA I NGJAN VETE
PER TY KREJT KUSH KAN NI
KAN THAN LUM AJ PER VETE
ZA VIOLINE KREJT U SHUA
O SA SHUM O MERZIT E MER
MALLI PER DURR TUA PO E
LYP E LYP ZOTIN E SHPIS

2X
TI JE KAN NJE NJERI DUKAT
KREJT PA TY TE KAN DASHT
SA I MIR E SA I URT
MKA MAR MALLI ME TI PUTH
DY DURR

2X
UN JAM BAB DJALI YT
AMANETIN TA QOJ VET
SKE MUJT MI QEL SYT
MA LE KANGEN MA LE
KANGEN AMANET
INFO
Bëhet hit kur ka dhe klip, prandaj ky projekt lansohet para shikuesve i punuar nga sfera vizuale edhe me anë të një videoklipi muzikor, i cili u publikua me datë 2 Shtator 2020. Autore e tekstit është Suzana Fazliu.