TEKSTESHQIP

Edona Hasanaj
Mos Shko
Lyrics

isha un me mendime dhe kujtoj at zemren
time edhe yn ste kam dashurin e ke pran
edhe pse mke lan vetmi te kujtoj un prap
ty jo jo mos shko jo mos u largo

jo mos shko mos um haro
dashurin ti mos e mallko
mendo pak mos gjyko jo jo
mos shko jo mos shko mos um
haro dashurin ti mos mallko
mendo pak mos gjyko jo jo mos
shko

sa mendova se mbaroj aq ma shum te dashuroj
dhe si teper po kerkoj veten time e lendoj
nuk mendove as pak per mu emri yt ska egzistu
jo jo mos shko jo mos u largo

jo mos shko mos um haro
dashurin ti mos e mallko
mendo pak mos gjyko jo jo
mos shko jo mos shko mos um
haro dashurin mos e mallko
mendo pak mos gjyko jo jo mos
shko

jo mos shko mos um haro
dashurin mos e mallko
mendo pak mos gjyko jo jo
mos shko

jo mos sko

DËRGOI:
Renditja:
Top 200