TEKSTESHQIP

Eduart Jubani
Nena E Deshmorit
Lyrics

Ne te dale te fshatit
Prane nje lendine
Kish' shtepine nena
Bujare dhe trime
E kish' nisur djalin
Me shoket ne cete
Ku vetem shqiponjat
dine te ngrejne folete...
Ikin vitet ikin...