TEKSTESHQIP

Eglantina Toska
Manushja
Lyrics

opo kur kendojne mo zogat o
bilbil xhano xhan te keqen o
larte moj ne o moj bashovato
moj thellez thellez e malit o

Refreni
Hajde moj manushe
hajde o
syrin e thellezes
me ze te bilbilit o
2 here

nene ciu gezohet o
bilbil xhan o xhan te keqen o
dhe babai uron e to
moj thellez e malit o

cifti moj te na trashegohet o
bilbil xhano xhan te keqen o
te shkoj jete o te lumtur o
moj thelle thellez e malit o

refreni
Hajde moj manushe
hajde o
syrin e thellezes
me ze te bilbilit o
2 here

DËRGOI: