TEKSTESHQIP

Eldis Arrnjeti
Akoma Jo
Lyrics

Akoma Jo
Dhe nëse nesër
unë s’do te jem
ti mos u ndal, në errësirë
kërko fjalën m’fal

Dhe nëse nesër
prap unë jo s’do jem
coje kokën lart
Hidh një vështrim n’horizontin larg

Edhe nëse prap t’mungoj
ti vazhdo shftyzo cdo shanc
Jeta veq një herë dorën ty ta zgjat
Je i vetmi element
Zëri yt i vetëm do t’jehojë
Ti vetëm kerkon, vetëm kerkon
Dritën që s’perëndon

Ref.
Ti vazhdo,jeto
Zemrën gjithmonë ti degjo
Te djeshme harro, te sotmen ti jeto, te nesmen zgjo
Ti veq jeto, vazhdo dhe mos u ndal
Akoma jo,
Endrrat e medha plotsohen dalengadale ne kohë

Dhe nëse nesër
Unë s’do të jem
Jeta te hedh poshtë
Cohu ne kembë, dy herë me i fortë

Dhe nëse nesër
Prap unë jo s’do jem
Dhe ndjehesh e vetmuar
Lëre që jeta, rrugën ta tregojë


Edhe nëse prap t’mungoj
ti vazhdo shftyzo cdo shanc
Jeta veq një herë dorën ty ta zgjat
Je i vetmi element
Zëri yt i vetëm do t’jehojë
Ti vetëm kerkon, vetëm kerkon
Dritën që s’perëndon

Ref.
Ti vazhdo,jeto
Zemrën gjithmonë ti degjo
Te djeshme harro, te sotmen ti jeto, te nesmen zgjo
Ti veq jeto, vazhdo dhe mos u ndal
Akoma jo,
Endrrat e medha plotsohen dalengadale ne kohë
INFO
Kënga ka punuar si kompozitor Bujar Daci, teksti e përshtati vetë këngëtari, ndërsa arranzhues i muzikës është Sajmir Çili.