TEKSTESHQIP

Eldis Arrnjeti
Refuzoj
Lyrics

Kur të pyeta pse
Histori e gjatë më the
Rastësisht të takova dje
Doja të të thoja zemrën ku e le?
Por çuditshëm
Në sytë e tu unë humba krejt
M'kish marrë malli me t'pa
E me t'pyt për mu a ke ga?
N'ëndërr po t'kërkoj
Dhe më s'po të takoj
Po kam frikë të marr unë frymë
Të t'humbas unë refuzoj
Frikë t'jetoj
Edhe veten shpesh unë harroj
Kur vazhdoj të mendoj
Që pa ty unë s'mund të rroj

[REF.:]
Më thuaj pse shikim më vret?
Më thuaj atë gabim a kam kohë unë me e fshi?
Thuaj edhe sa
Shpirti im duhet me qa?
Se më zemra s'duron
Vetëm ty t'kërkon të don

Ende dëshiroj të të kem ty pranë
Nuk arrij t'kuptoj pse shpirti
Brengë të madhe brenda mban
Se kur ty s'të kam
Edhe veten nuk ndjеj pranë
Zemra dorëzohet, se k'të pеshë më nuk e mban

[REF.:]
Më thuaj pse shikim më vret?
Më thuaj atë gabim a kam kohë unë me e fshi?
Thuaj edhe sa
Shpirti im duhet me qa?
Se më zemra s'duron
Vetëm ty t'kërkon të don

[REF.:]
Më thuaj pse shikim më vret?
Më thuaj atë gabim a kam kohë unë me e fshi?
Thuaj edhe sa
Shpirti im duhet me qa?
Se më zemra s'duron
Vetëm ty t'kërkon të don
INFO
Kënga vjen si kompozim nga Bujar Daci, ndërsa për tekstin u kujdes vetë këngëtari.